free tracking
≡ Menu

Susu Efferty

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini
efferty ,ikhtiar hamil ,formulahamil drrai  ,proven success ,trust the process  ,result matters ,result efferty ,cara mudah hamil ,tips cepat hamil ,cara cepat hamil ,hamil ,ingin hamil ,cara cepat hamil setelah haid ,mengandung ,mandul ,kesuburan wanita ,kesuburan lelaki ,cara dapatkan anak ,cepat hamil ,efferty kulim ,efferty penang ,efferty kedah ,susu efferty ,susu efferty kulim ,susu efferty hamil

Adakah anda ibu hamil yang sedang bersedia untuk menyambut kelahiran? Tahukah anda ibu hamil memerlukan nutrisi dua kali ganda lebih banyak berbanding wanita yang tidak hamil? Ini kerana ibu hamil memerlukan nutrisi yang lebih demi untuk memastikan kandungan janin membesar dengan sihat dan sempurna sebelum dilahirkan. Kandungan janin yang sihat menjamin kelahiran yang selamat. Namun begitu, dengan hanya amalan pemakanan yang teratur sahaja tidak mencukupi untuk memastikan kelahiran cukup nutrisi. Anda memerlukan diet tambahan bukan sahaja untuk bayi, malah untuk diri sendiri demi memastikan ibu hamil juga sihat. Kalau ibu tak cukup nutrisi, kandungan janin apatah lagi?

Memperkenalkan diet tambahan semulajadi, Efferty! Susu Efferty merupakan nutrisi persediaan untuk ibu hamil. Ianya merangkumi formula khas yang seimbang bagi membantu ibu yang sedang hamil dan juga wanita yang ingin hamil untuk mendapatkan diet yang sempurna. Buka itu sahaja, susu formula kesuburan daripada Doktor Rai ini mengandungi 3 khasiat utama iaitu, Vitamin B8, Asid Folik dan juga madu asli serta ekstrak kurma berfungsi sebagai prebiotik untuk membantu melancarkan pencernaan.

  • Rahsia suri rumah dapat barang murah setiap hari LIHAT SINI <<==

Nutrisi merangkumi pelbagai aspek. Yang paling utama adalah vitamin. Sebagai contoh, vitamin B8 atau lebih dikenali sebagai Inositol yang terdapat di dalam susu Effety merupakan vitamin yang terkandung di dalam pemakanan harian kita. Ianya bertujuan untuk mengurangkan sindrom ovarium kepada para wanita. Bukan sahaja meningkatksn peratus kesuburan, malah meningkatkan prestasi imuniti untuk melawan penyakit lantas mengekalkan keseimbangan hormon di dalam badan. Dengan hormon yang stabil & teratur, untuk para wanita ianya adalah asas kesihatan yang penting bagi mendapatkan haid yang teratur dan juga meningkatkan peratus kehamilan. Bagi ibu hamil pula, hormon yang stabil dapat membantu perkembangan janin dengan baik. Contohnya kalau hormon ibu yang sedang hamil itu stabil dah tentu selera makan pun meningkat, nutrisi janin juga terkawal.

Selain itu juga, pengamalan diet tambahan juga mampu mengurangkan depresi dan mengawal emosi agar sentiasa sihat dan tenang. Amalan susu Effety mampu meningkatkan kualiti kehidupan bukan sahaja kepada para wanita yang mengamalkannya, malah kepada kandungan janin bagi ibu hamil. Ini kerana ekstrak madu dan kurma adalah bahan semulajadi yang efektif dalam membantu menstabilkan peredaran darah di samping meningkatkan daya ketahanan badan. Ini kerana dua bahan semulajadi ini adalah kaya dengan antioksida yang mana ianya bukan sahaja membantu dalam kecergasan mental malah turut memberi rangsangan fizikal agar sentiasa sihat dan kuat.

Bagi pengamal susu Effety. Kesihatan adalah garis panduan yang diutamakan. Ianya adalah untuk membantu golongan wanita terutama yang sudah berkahwin untuk mendapatkan kesuburan agar memudahkan kehamilan selain itu ianya membantu menyalurkan nutrisi yang diperlukan dengan cukup kepada janin di dalam kandungan. Amalan susu kesihatan semulajadi ini tidak membahayakan kesihatan. Ini kerana ianya bukanlah ubatan kimia yang menjanjikan rangsangan kestabilan hormon dan juga kesihatan yang baik. Jadi, kenapa tak nak cuba? Dah terbukti ianya selamat

Hubungi Kami : 0194378394