free tracking
≡ Menu

Panduan Lengkap Mudah Hamil Perubatan Islam

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini
Panduan Senang Hamil Perubatan Islam, Rawatan Islam Mudah Hamil, Doa Dan Amalan Mendapat Zuriat, Cara Mudah Hamil Perubatan Islam

Panduan Senang Hamil Siri Perubatan Islam

Anda tercari-cari jawapan kepada: “Bagaimana hendak mendapat zuriat setelah doktor pakar di hospital cakap; anda dan pasangan adalah normal dari sudut biologi?”

KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA DENGAN IZIN ALLAH!!

Panduan Senang Hamil dalam Siri Perubatan Islam adalah produk informasi yang membantu pasangan muda yang belum mendapat zuriat tetapi sudah lama berkahwin. Produk ini juga membantu menyelesaikan masalah berkaitan cara mengatasi mandul akibat gangguan jin seperti jin asyik, jin saka, kuasa sihir dan lain-lain lagi.

Assalamualaikum, apa khabar? Semoga Allah Taala memberi jalan yang terbaik untuk mendapat rezeki zuriat.

Manusia perlu yakin dengan sepenuh-­penuhnya bahawa rezeki terletak dalam kekuasaan Allah atau di tangan Allah, bukan di ta­ngan makhluk.

 • Rahsia suri rumah dapat barang murah setiap hari LIHAT SINI <<==

Firman Allah Ta’ala yang bermaksud:

“Bertanyalah (wahai Muhammad kepada orang-orang musyrik itu): “Siapakah yang memberi rezeki kepada kamu dari langit dan bumi?” Terangkanlah jawabnya: “Ialah Allah; dan sesungguhnya (tiap-tiap satu golongan), sama ada golongan kami ahli tauhid atau golongan kamu ahli syirik – (tidak sunyi daripada salah satu dari dua keadaan): keadaan tetapnya di atas hidayah petunjuk atau tenggelamnya dalam kesesatan yang jelas nyata.” (Saba’ 34:24)

Saya menulis e-book ini berdasarkan ilmu dalam kitab-kitab, kongsi pengalaman dengan perawat-perawat berpengalaman, maklumat dari internet dan pengalaman merawat pasangan yang belum ada zuriat di Darussyifa cawangan Banting, Selangor. Inilah kekuatan saya menulis e-book ini. InsyaAllah.

Yang lebih menarik lagi e-book ini. saya sediakan video panduan dan ayat-ayat yang perlu diamalkan secara hyperlink. Jimat masa anda. – Abdul Salam Yussof

Untuk maklumat lanjut mengenai Panduan Senang Hamil Siri Perubatan Islam, anda boleh lihat disini —> KLIK

Semoga Allah Ta’ala memberi jalan yang terbaik untuk mendapat rezeki zuriat.

Wallahua’lam….
www.hafiz.com.my

Comments on this entry are closed.

 • Rina December 1, 2013, 10:12 am

  Bagi siapapun yang hingga kini belum dikaruniai bayi pasti akan sangat membutuhkan ebook ini sebagai panduan mereka
  Trims atas infonya, sukses selalu

 • bike December 19, 2013, 6:41 pm

  What’s up i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this post i thought i could also create comment due to
  this sensible article.