free tracking
≡ Menu

Subhanallah!! Makkah Dan Madinah Paling Terang Dari Angkasa Lepas

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini

Mekah Dan Kaabah Pusat Bumi

SUBHANALLAH!! Seorang angkasawan Russia semalam berkata, bandar suci Makkah dan Madinah adalah yang paling terang dan cantik apabila dilihat dari angkasa lepas.

Angkasawan berkenaan memberitahu demikian kepada pelajar Arab Saudi yang menyertai program Persatuan Kembara Angkasa Lepas semalam.

“Ketika berada di angkasa lepas, kami tidak berdepan dengan masalah untuk merakam gambar bandar raya di bumi pada siang hari.

 • Rahsia suri rumah dapat barang murah setiap hari LIHAT SINI <<==

“Tetapi, sebelah malam, ia begitu rumit dan anda perlu menggunakan teknik khas. Namun, saya berjaya merakam gambar beberapa bandar waktu itu. “Yang mengejutkan saya, ialah Makkah dan Madinah begitu terang berbanding bandar lain di seluruh dunia ketika waktu malam,” kata angkasawan Anatoly Ivanishin.

Menurutnya, bandar lain tidak begitu jelas ketika itu tetapi pemandangan Makkah dan Madinah begitu menakjubkan dan tidak diduga. Sumhanallah…

Wallahua’lam….
www.hafiz.com.my

Comments on this entry are closed.

 • Rina September 16, 2013, 1:25 pm

  Subhanallah…
  Luar biasa, ini disaksikan dan diungkapkan langsung oleh orang non-muslim, sebagai orang Islam kita harus mampu menjadikannya sebagai motivasi dan semangat dalam beribadah. Semoga dengan ini kita bisa makin dekat dengan Allah SWT

 • AbuAiman February 23, 2014, 8:31 pm

  Caye… kalau tak cayee sila tengok kat google earth…

 • Forsaken Arctron May 30, 2015, 11:08 pm

  Hebat sungguh kuasa Tuhan! ➤Filem Pendek Scifi Vector 58